Hjem / Download Pokémon Go / Download Pokémon Go til iPhone og iPad via IOS

Download Pokémon Go til iPhone og iPad via IOS

*** OPDATERET D. 16/07-2016 ***

POKEMON GO ER NU BLEVET OFFICIELT LANCERET I 200 FORSKELLIGE LANDE, HERIBLANDT DANMARK, OG DET ER DERFOR NU MULIGT AT HENTE SPILLET I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY.

Klik her for at downloade Pokemon Go i App Store

Klik her for at downloade Pokemon Go i Google Play

*** OPDATERING SLUT ***

Har du en iPhone eller en iPad og ønsker at spille Pokémon Go, så er der et par ting du skal igennem før du kan komme i gang med at spille. Spillet er nemlig endnu ikke udgivet i Danmark, og derfor er du nød til at bruge et amerikansk Apple ID. Det lyder måske kompliceret, men faktisk er det ret nemt – Benyt blot 5 nedenstående trin, og du er hurtigt i gang med at spille Pokémon Go på din iPhone eller iPad.

  1. Find din Iphone frem, og tjek at den er opdateret med det seneste IOS.
  2. Gå til Indstillinger -> Generelt -> Sprog og område. Her skal du vælge “USA”
  3. Tå til Indstillinger -> iTunes & App Store- Klik på dit Apple ID øverst, og vælg “Log Ud”
  4. Opret et nyt Apple ID – når du udfylder detaljerne, skal du huske at vælge “USA” som land – indsæt blot en tilfældig adresse, og undlad at udfylde betalingsoplysningerne.
  5. Log ind med dit nye amerikanske Apple-id, og søg efter “Pokémon Go” i App Store
  6. Download appen – du er nu klar til at spille Pokémon Go fra din IOS enhed.
Pokémon Go - Iphone

Når du først har installeret spillet, så vil den oprette en genvej på din startskærm. For at starte spillet skal du blot klikke på ikonet på din startskærm, og herefter vil spillet starte.

For at komme i gang med selve spillet skal du oprette en bruger, hvor du vælger et unikt brugernavn. Herefter kan du style din avatar, og helt selv bestemme hvordan han eller hun skal se ud. Når dette er gjort, kan du komme i gang med selve spillet, og begynde at samle Pokémons.