Hjem / Download Pokémon Go

Download Pokémon Go

*** OPDATERET D. 16/07-2016 ***

POKEMON GO ER NU BLEVET OFFICIELT LANCERET I 200 FORSKELLIGE LANDE, HERIBLANDT DANMARK, OG DET ER DERFOR NU MULIGT AT HENTE SPILLET I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY.

Klik her for at downloade Pokemon Go i App Store

Klik her for at downloade Pokemon Go i Google Play

*** OPDATERING SLUT ***

Pokémon Go er lynhurtigt blevet en af de mest populære spil verden over, og det er ikke uden grund. Spillet som blander computerspil, med den ægte verden er både sjov, udfordrende og ikke mindst vanedannede. Spillet er endnu ikke officielt udgivet i Danmark, og det er derfor som udgangspunkt ikke muligt at hente spillet via App Store eller Google Play, men hvis man benytter et par simple tricks, så kan man være i gang med at spille i løbet af ganske få minutter.

Sådan downloader du Pokémon Go til din telefon.

For at downloade Pokémon Go til din telefon, så er der et par ting du er nød til at foretage dig, alt afhængig af om du har en iPhone eller en Android enhed. For at kunne komme i gang med at spille har vi derfor lavet 2 guides, som hurtigt og simpelt forklarer dig hvordan du får installeret Pokémon Go på din telefon. Du finder de 2 guides herunder:

Download Pokémon Go til Android

Download Pokémon Go til iPhone eller iPad

Som nævnt er Pokémon Go endnu ikke udgivet i Danmark, og derfor er det ikke muligt at downloade spillet direkte – det kræver som sagt lidt “fikumdik” men du kan være helt rolig, for det er naturligvis ganske lovligt og helt sikkert. Vores guide tager udgangspunkt i hvordan du hurtigst og nemmest kommer i gang med at spille Pokémon Go, og vi har naturligvis taget højde for sikkerheden, således at du ikke får nogle uheldige oplevelser.

Der findes allerede nu en masse apps som er tilgængelige som lover guld og grønne skove i forbindelse med dit spil, men vi anbefaler dig klart at prøve spillet af uden nogle ekstra apps så du kan blive fortrolig med spillet.