Hjem / Blog / Pokémon Go Facts

Pokémon Go Facts

Pokémon Go er uden tvivl blevet et revolutionerende spil som har taget hele verdenen med storm, men kender du egentlig til de mange facts som ligger bag spillet? Her får en lang række facts og tips omkring Pokémon Go spillet. Vil du læse mere om hvordan selve spillet fungerer, så klik her for at se hvordan Pokémon Go fungerer.

Hvad er Pokémon Go?

Pokémon Go er slet ikke at sammenligne med de oprindelige Pokémon spil som du måske kender fra din gamle Game Boy. Det er et gratis mobilspil, som lader dig se små Pokémon monstre gennem din mobiltelefons kamera, mens du bevæger dig rundt i den virkelige verden.

Hvis du er helt ny inden for Pokémon genren, så finder du her alt hvad du behøver at vide.

Hvorfor går folk så meget op i dette spil?

Kan du huske 90’erne? De af os som voksede op i denne tid spille Pokémon på vores Game Boys, og så Pokémon tegnefilm i fjernsynet. Vi spillede sågar med fysiske Pokémon kort, og brugt frikvarterne på at bytte kort med vores venner. Pokémon lever stadig i bedste velgående, og med lanceringen af Pokémon Go er der virkelig kommet liv i denne fantastiske verden.

Er Pokémon Go tilgængelig i Danmark?

Officielt er spillet endnu ikke lanceret i Danmark, men det er dog stadig muligt at få spillet på din telefon. Du kan se her hvordan man installerer Pokémon Go på sin telefon.

Hvad betyder Pokémon?

Pokémon er faktisk en forkortelse for ordet “Pocket Monster”. Pokemens er små monstre og siden spillet kommer fra Japan så er den korrekte måde at udtale ordet Pokémon på “Po-Kay-Mon”.

Hvor gemmer alle Pokémon figurerne sig?

Pokémon monstrerne gemmer sig overalt i den virkelige verden. Når du bevæger dig rundt med din telefon i hånden vil du kunne støde på Pokémons i alt lige fra haver, til marker, parker og sågar indkøbscentre. Du bevæger dig rundt i spillet, ved at bevæge dig fysisk, og GPS’en i din telefon observerer derigennem hvor du befinder dig, og giver dig besked når der er nye monstre som du kan fange.

Hvordan bruger jeg Pokéballs?

For at fange monstrene skal du skyder en Pokéball efter dem. Dette gør du ved at klikke på pokemonstret når det kommer til syne på din telefon. Herefter slipper du, og bolden ryger afsted mod monstret. Rammer du monstret rigtigt, bliver det indfanget i din Pokéball og tilføjet til din samling. Rammer du ikke i første forsøg må du prøve igen.

Hvordan bliver jeg en del af at hold?

For at oprette et hold, eller blive en del af et eksisterende hold, så skal du som minimum være i level 5. Når du er kommet her til, kan du tilmelde dig teams, og spille både sammen, og mod, dine venner.

Hvad er meningen med at fange Pokémon monstre?

Meningen med at fange alle disse monstre, er naturligvis at du kan bruge dem til at kæmpe mod hinanden. Du kan bruge dine Pokémons til at kæmpe i de Pokegyms som du finder på din vej.

Hvordan kan jeg kæmpe med mine Pokémons?

For at få dine Pokémons til at kæmpe mod hinanden, kræver det at du er en del af et team. Hvis du finder et Pokégym som har en anden farve end det hold som du selv er med på, så kan du udfordre det modsatte hold ved at få dine Pokémons monstre til at kæmpe mod det andet holds monstre. Vinderen styrker sin Pokémon samling, og taberen bliver naturligvis svækket.

Bruger spillet meget strøm?

Ja, som det er nu så bruger spillet en del strøm fra din mobil telefon når du spiller. Du kan dog læse vores guide til at spare på strømmen mens du spiller Pokémon Go, og dermed få mulighed for at spille endnu længere tid.

Jeg vil egentlig gerne vide mere om Pokémon Go – Hvor finder jeg yderligere information? Du kan læse meget mere om spillet i vores artikel Hvad Er Pokemon Go ?

 

Skriv et svar

Login medDin e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *