Hjem / Blog / Sådan finder du PokeGyms, PokeStops og Pokemon Monstre

Sådan finder du PokeGyms, PokeStops og Pokemon Monstre

Hele formålet med spillet er som bekendt at bevæge sig rundt i den virkelige verden, og indfange Pokemon Monstre, finde PokeStops og kæmpe mod sine modspillere i PokeGyms. Men hvordan finder man egentlig disse elementer for at bruge spillet?

Det bedste måde at finde Pokemon monstre på, er ved at bevæge dig til fods rundt i landskabet. Spillet er nemlig bygget så snart op, at hvis man tager cyklen eller bilen, så vil telefonens GPS registrere ens hastighed, og man vil derfor støde på færre Pokemon monstre på sin vej.

For at finde Pokemons, kan du benytte dig af “I nærheden” knappen, som befinder sig i højre side af skærmen. Klikker du på denne knap, så vil du kunne se hvilken Pokemons der er lige i nærheden, og antallet af fodaftryk udfor pokemonne, fortæller dig hvor langt væk den enkelte pokemon befinder sig.

0 fodaftryk, betyder at denne Pokemon befinder sig lige ved siden af dig
1 fodaftryk, betyder at denne Pokemon er 10 meter væk fra dig
2 fodaftryk, betyder at denne Pokemon er 100 meter væk fra dig
3 fodaftryk, betyder at denne Pokemon er 1 km. væk fra dig.

Hvis du klikker på selve Pokemonnen, så vil et lille ikon i hjørnet af skærmen fortælle dig om du går den rigtige vej. Hold desuden også øje med græs eller lign. som du finder på kortet, da dette kan være indikationer på at der er en Pokemon i nærheden, eller at den netop har været der, og måske kommer igen.

Sådan finder du PokeGym & PokeStops

PokeGym og PokeStops er ikke lige så nemme at finde, som det er at finde selve Pokemon figurerne. Derfor har vi udarbejdet et interaktivt danmarks kort, hvor du kan se de PokeStops og PokeGyms som ligger i nærheden af dig. Du har desuden også mulighed for at tilføje PokeStops og PokeGyms til kortet, hvis du skulle opdage nogle som ikke allerede er der.

Klik her for at gå til Pokemon Go Danmarkskort

Se også

Pokemon

Pokémon Go Facts

Pokémon Go er uden tvivl blevet et revolutionerende spil som har taget hele verdenen med …

Skriv et svar

Login medDin e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *